En navnebror

Jeg har faktisk opdaget, at jeg har en navnebror. Han hedder præcis det samme. Eneste forskel imellem os er, at jeg har mellemnavnet “Vestergaard”, det har min navnebror ikke.

Min navnebror er ekspert i algoritmer og datahåndtering, og arbejder på Århus Universitet i afdelingen for datalogi. Du kan læse mere om ham herfra: http://www.daimi.au.dk/~blunck/. Han bor i Fredericia, jeg i Dianalund. [Opdatering i 2013: Jeg bor i Kalundborg i dag]

Jeg holder det IT-mæssige på det mere jordnære plan, omend jeg også – sjovt nok – har en bred interesse for IT med alt lige fra programmering (særligt Pascal) til sikkerhed (særligt med fokus på social engineering og andre former for brister i IT-sikkerheden) . Jeg har tidligere rodet en smule med webdesign og kender mange forskellige ting på meget forskellige niveauer. Jeg har ingen lyst til specialisering, men nyder generalistens overblik og brede syn på alt det sjove inden for det at “rode med computere.”

Nogle vil mene, at jeg tyve år efter jeg sad ved min første computer “fik nok” i den forstand at vi gik over til Macs i november 2007, men jeg må erkende, at jeg fra tid til anden roder med små sjove projekter såsom at programmere i Pascal under et open source system til Mac og andre nørdede ting. Dog ikke med nær det tidsforbrug jeg brugte på sagen før vi fik børn.

Man bliver jo voksen, og der er ingen grund til de store hentydninger til, at jeg i dag er rundet de 36. Det véd jeg jo godt….

Hygge.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.