Andre med navnet “Blunck”

Jeg finder det egentlig lidt forbavsende, at der ikke har været andre med efternavnet “Blunck” som har reageret på mit tilbud om at få link her fra familiedomænet – se blot her: http://www.blunck.dk/others_same-name.html.

Før jeg overtog domænet fandt jeg det irriterende at en anden havde blokeret for navnet, og jeg ville derfor give andre en chance for direkte link til sine sider, hvis der var nogen som sad derude og gerne ville have et relevant link fra www.blunck.dk.

Der har ikke været én eneste, som har taget imod dette tilbud, så derfor ville jeg også skrive det her på bloggen ifald nogen kender nogen som har talt om dette med domænenavnet. Formatet for evt. links vil nok blive noget i venstre side – en menu af en slags. I hvert fald ER der mulighed for at få et link, ganske gratis, naturligvis. Det kan godt være at de enkelte medlemmer af Blunck-klanen ikke snakker sammen allesammen, men derfor kunne der godt være den service at få et link fra forsiden af domænet. Så kom bare ud af busken.

Alle ønskes en rigtig god forårsdag. Lækkert at solen skinner. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.