SKAT fungerer

Folk der kender mig vil være meget overraskede over denne rosende bemærkning, men faktisk er det korrekt: SKAT fungerer. Efter registrering af nummerplader gik direkte ti SKAT er der sket en dramatisk øgning af tempoet.

Du kan nu have din registreringsattest inden for 3-4 dage. Før i tiden gik der, som oftest, de 14 dage – og i ferietider endnu længere tid.

Returnering af vægtafgifter fungerer også optimalt. Pladerne på den skrottede VW Passat blev indleveret mandag, og allerede i dag var returbetalingen på min konto. 4 dage. Det har aldrig gået så stærkt.

Så i denne sæson hvor foråret nu er ved at vise sit ansigt, så lad os da glæde os over, at der var bare én ting der fungerede under den store reform.

God weekend. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.