Kommentar-feltet der bed

“Kommentar-feltet der bed” må være en tilpas underlig titel til, at du lige vågnede et kort øjeblik, ikke sandt? 🙂
Hvorfor er der så mange der læser en blog, men kun så ganske få der skriver en kommentar? Har DU nogensinde oplevet et kommentar-felt der bed? Har du oplevet at du bagefter ærgrede dig over IKKE at have kommenteret noget bestemt, og så først bagefter slet ikke kunne huske hvor du læste noget bestemt?

Løsningen er enkel: indsæt RSS-feed på din e-mail klient (f.eks. Thunderbird), og sørg for at følge mange forskellige blogs. Ikke kun dem du er 100% enige med, men også de blogs som udfordrer dig, og inspirerer eller motiverer dig. Sørg for bagefter at blive en aktiv medspiller. Det gælder nemlig ikke kun på Facebook at man gerne skulle være aktiv. Bloggen er som medie også DIT sted hvor DU kan have en indflydelse på hvad der sker på bloggen.

Når først en blog er tilmeldt på RSS kan du altid gå tilbage og finde relevante indlæg. Jeg har f.eks. lavet denne struktur:


[Opdatering: grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Når denne struktur udvides, ser det således ud:


[Opdatering: grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Således kan jeg altid finde tilbage på de vigtigste blogs… Hvis du synes du får noget godt ud af bloggen så kan du også gøre brug af kommentar-feltet. Hvis du har konstruktiv kritik eller ideer er du mindst lige så velkommen.

Sæt handling bag dine meninger, og vær med i de forskellige sociale netværk, blogs mv. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.