Luk Guantanamo straks!

De der har fulgt min politiske blog om emnet “Obama vs. Clinton” på World Politics 101 vil for længst have bemærket, at jeg meget længe støttede Barack Obamas kandidatur. Det var derfor en stor fornøjelse at se valgresultatet hvor Senator Obama vandt over John McCain.

Nu er det på tide at omsætte denne holdning til HANDLING, og derfor anbefaler jeg varmt at du giver navn og e-mail i den kampagne jeg linker til nedenfor. Vis at du også er utilfreds med den strategi George W Bush har vist. Både Irak og Guantanamo er skampletter på et samfund som vil kalde sig demokratisk.

Som samfund løber vi en risiko for at blive præcis lige så udemokratiske som de kræfter vi påstår at ville kæmpe imod når vi opfører os som vi gør. At indelåse folk i årevis – uden at komme foran en dommer – burde få folk til at vågne op. Det er YDERST skræmmende, at nogen lukker øjnene for dette.

Derfor: vis din utilfredshed og lad os sammen gøre vores til at Guantanamo bliver lukket. På forhånd tak for din deltagelse.