Britt fylder snart 50

[Opdatering: 2016: Grafikken forsvandt desværre da Screensend gik ned] I fortsættelse af at jeg sidste år skrev “Britt fylder 47” som du kan læse herfra: http://www.blunck.dk/blog/?p=187, og i lyset af at Flammer nu er genopstået — stedet hvor vi mudderkastet med begavet sprog — så kunne jeg ikke nære mig for at påpege, at der nu kun er to år til Britt runder endnu et skarpt hjørne.

Folk der kender hende ved, at hun har energi som om hun var i starten af trediverne. Der er altid ild i jernet, og altid nye og friske projekter som hun tager fat på. I løbet af det seneste år blev bl.a. Tips & Tricks erstattet af Godteposen med masser af spændende tips, ideer og inspiration.

Så der er ingen tvivl om at de næste år også vil bringe inspiration til alle der følger hendes spændende blogs. Én ting er sikkert: intet står stille, og det er til stor inspiration og motivation fra os alle.

Der lyder hermed et stort tillykke fra os alle med håbet om du må få en rigtig god dag. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.