Video fra fruens 30 års fest

Til ære og glæde for dem, som – af forskellige grunde – ikke kunne være med til fejringen af fruens 30 års fødselsdag som skete den 1. november 2008 i Kirke Flinterup Forsamlingshus er der her en video som er taget lige i starten af spisningen.

Som jeg skrev i beskrivelsen på YouTube:

Her er en mini-film der starter ved børnebordet og viser gæsterne ved fruens 30 års fødselsdag som blev fejret den 1. november i Kirke Flinterup Forsamlingshus.
Masser af mad, vin og drikkevarer, og maden var god. Leveret af Kokken og Jomfruen og der var noget for enhver smag…Hvis du en dag selv skal arrangere fest så lad det være sagt med det samme: catering-firmaet Kokken & Jomfruen leverer virkelig fuld valuta for pengene. Der er altid masser af god mad, og f.eks. tunmoussen til forret var fænomenal. Det samme gælder også deres salater, og særligt den nye gulerod med gule pebre i en økologisk honning var altså også rigtig godt.

Så når du skal holde fest kan du godt satse på Kokken & Jomfruen. Vi har nu gjort det to gange, og det bliver ikke den sidste. Onde rygter nævner noget om at jeg bliver 40 i 2013 så jeg slipper nok ikke for at holde en lille fest. 🙂

I øvrigt var der et ekstra klip, som også var meget sjovt, og viste, at ungerne også hyggede sig bravt. Faktisk kunne man mistænke fremtidige kandidater til TV2’s “Vild med dans” 🙂