Årets anden julegaveidé

Hvis du ikke helt brød dig om den tidligere julegaveidé med et SOS-fadderskab, så er der her en ekstra idé. Faktisk kender vi jo alle den type mennesker som har alt i forvejen. De har ønsker, men når du spørger dem vil de ikke rigtig fortælle dig hvad de ønsker.

Nu er løsningen kommet. Amazon er nemlig ikke kun bøger, men også DVD, CD, spil m.v. Alt kan findes inden for rigtig mange genrer på Amazon, så måske var det årets julegaveidé?Selvom der er lidt tid endnu, så er det en god ting at være velforberedt. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.