Nedetid er irriterende!

Først et lille suk når siden er nede

Hvor er det dog pokkers irriterende når en e-mail adresse kan sende et site til tælling. Hvorfor man ikke sender en mail til den primære adresse FØR der sker noget så man kunne reagere før uheldet er ude er mig komplet ubegribeligt. Så lander man her på siden, og finder ud af at der er et teknisk problem. Pist borte var den oprindelige tanke, der faktisk motiverede mig til at ville gå ind på siden på det som skulle være kontrolpanelet.

Anyway, den tanke kommer nok igen, og når den gør kan jeg altid skrive om det til den tid. Til gengæld får du så en tekst om et andet emne som også har præget tankerne i dag, og så kan vi jo håbe det er næsten lige så inspirerende. 🙂


Nedetid er lig med trafikprop

Når man, som jeg, har en interesse for internet marketing, så er nedetid noget af det værste der kan ske. Dagen i går gav et rigtig godt resultat på bannere, og så kun 1,4% af dét resultat i dag på grund af nedetid fra kl. 10 til ca. 16. Det er dyre seks timer at gå glip af i dag, men sætter alting i perspektiv.

Når det gælder små besparelser på at få hostet sit domæne så spiller det ingen rolle om et andet sted koster 10,- mere om måneden når man på en dag kan miste flere hundrede kroner i mistet indtjening. Alle kampagner har en tid hvor de skaber resultater og efter en tid er det andre der har præsenteret samme produkt, og dermed hentet salget.

Feriebesparelser

I øvrigt vil jeg gerne gentage opfordringen om at læse min blog om Frankrig ved at klikke her: www.blunck.dk/france. I dag konstaterede jeg, igen, at det sagtens kan betale sig at tage afgang fra Hamborg. En besparelse på flere tusinde kroner når vi er en familie på 2 voksne og 3 børn.

Derfor er det intet under at folk gerne parkerer syd for grænsen, og de danske lufthavne må se at komme i gang med at få forhandlet nogle vilkår så de igen bliver konkurrencedygtige.

Alle ønskes en fortsat god uge. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.