Cyril bliver 45 i dag… :-)

Ganske som jeg sidste år skrev da Cyllen blev 44 – artiklen finder du her: https://www.blunck.dk/blog/2007/10/06/cyril-fylder-44/ – så kunne vi blive ved med roser i flere timer. Stort tillykke her fra os alle i Dianalund.

Du og din kære frue er til stor inspiration for os alle. For dem som ikke kender dine podcasts, håber jeg straks de skynder sig over og styrer nysgerrigheden ved at kaste et blik på siden Psykosnak. [Opdatering 2018: domænet er ikke længere aktivt] Der har været mange temaer som du med sædvanlig dygtighed har beskrevet så klart og letforståeligt at jeg forbavses over hvor interessant psykologi er blevet efter jeg har lært jer begge at kende.

Tidligere så jeg mest psykologi i forhold til salgsteknik, men nu er det blevet interessant at vide hvorfor folk reagerer som de gør, hvorfor de siger de ting de gør, hvad der ligger til grund for handlingen, og så også en konsekvent holdning til at VI vælger de handinger vi foretager. Som i alle andre brancher er der mange “kopier” og mindre gode eksempler, men lige præcis hér synes jeg du, Cyril, fortjener stor ros. Ingen kan se på jeres hjemmesider uden at erkende dels den høje kvalitet i designet, men også den systematik der er i hele junglen af domæner.

Så derfor skal der lyde et varmt ønske om at du må få en god dag. Havde vi haft en flagstang skulle den på hel. 🙂

Det eneste vi mangler er at få lov til at hejse Tricoloren her i landet. Stort tillykke. 🙂

PS: Skal nok undlade at pointere at du nu er halvvejs frem mod 90 års fødselsdagen. 😛

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.