Patricks 5 års dag

Så er Patrick nået det halvrunde tal. For 5 år siden kom han til verden på Holbæk Sygehus. Han er blevet en stor dreng siden de dage.

Hans helt store passion er, som bekendt, biler, og den store røde Lynn McQuinn-bil var en stor succes. Børnehaven var forbi og boller i karry med kyllingeboller var den bestilte livret. Forbavsende er det meget forskelligt hvor lidt børn i den alder spiser, så man ender såmænd altid med kæmpe overskud…

Anyway, Patrick har hygget sig med besøget og fik flotte tegninger fra børnehaven, to modelbiler fra sine bedsteforældre, dvd-film, paraply og meget andet. Han må gøre noget rigtigt, den lille charmetrold, for mange er glade for den lille dreng.

Stort tillykke.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.