2. halvår og tredie kvartal

Har du tænkt over, at halvdelen af året 2008 nu er gået? Har du nået de ting du gerne ville nå i løbet af det første halvår? Har du sat dig nogle mål for resten af året — enten jobmæssigt, personligt eller på anden måde?

Hvis du er som folk flest så forsvinder tiden bare. Som et sort hul suges den ene måned efter den næste ud af kalenderen, og processen synes at være uden nogen særlige holdepunkter eller milepæle. Men måske var det på tide at kaste et nyt blik på tilværelsen. At søge sin indre passion og finde den indre glæde som gør at hver dag bliver sjovere end den foregående.

Vi der blogger hygger os med at dele tanker om løst og fast. Ikke alt er til en Pulitzer, men du burde efterhånden have et ganske godt indtryk af hvem vi er som familie, og hvilke holdninger der skinner igennem ved læsningen af bloggen. Hvis ikke du selv blogger var det måske i dag du skulle overveje, at gå på WordPress’ hjemmeside [wordpress.org] for at hente god gratis blogsoftware du bagefter kan uploade via FTP til din egen hjemmeside, og så tage det første skridt frem imod din egen blog.

Skriv en kommentar hvis du går i gang, og del din henvisning med andre som måske også gerne vil vide mere om det DU også går rundt og beskæftiger dig med.

God sommer til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.