Carpe diem

Mange af jer har stensikkert set “Døde poeters klub”, men hvor mange af jer kan HUSKE handlingen?

Ikke bare de generelle linjer, men selve essensen i filmen? Mange af jer ville sikkert synes filmen var blændende hvis I så den igen. Jeg har selv set den inden for det sidste års tid, og bliver hver gang helt motiveret af den måde engelsklæreren vækker sine elever ved introduktionen af elementet at man skal brænde for det man sætter sig for.

Hvor meget brænder DU for det du laver?

Tænk meget grundigt over hvor meget – eller lidt – du brænder for det du laver? Hvis du er ved at blive slatten, uengageret og keder dig hele tiden er det måske på høje tid at undersøge hvordan du kommer ordentligt i gang igen.

Husk: det er aldrig for sent at gøre noget du brænder for. Om det er politik, skrive en bog, tage på en lang ferie eller noget helt andet. Find din passion, og find energien til at have det endnu sjovere i hverdagen… 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.