Gamle biler

Da vi i weekenden var ovre i det jyske må jeg erkende, at “gamle biler” kan være ganske irriterende. Tændingsmodulet gik på vores 1988 VW Passat stationcar, og når sådan et modul går, forsvinder hele gnisten. Nothing works.

Værst af alt var at vi havde et nyt tændingsmodul liggende herhjemme på sjælland indkøbt til en trediedel af prisen vi kom til at give fordi andre bestemt ikke følger priserne hos Biltema der KUN findes i Næstved og Aalborg. En reservedel skal ikke ligge i kommoden på ens bil men i bagagerummet — især når man bagefter betragter hvor lille plads den reservedel rent faktisk kun optager, rent pladsmæssigt.

Men okay, heldigvis har man indtil flere fridage at kunne glæde sig over en lille sviptur til det tyske. Ingen avis har turdet trykke mit indlæg om manglende rabat til folk der tager med trailer over Storebæltsbroen, så den slags må vel tages med en demonstration en dag…. 🙂


Hvorfor ingen weekendrabat med trailer?

Det er tankevækkende, at man bruger tusindvis af kroner på reklamer på TV2 hvor man fremhæver rabat på weekend-billet, men når danskerne (som såvel direkte som indirekte har betalt for Storebæltsbroen) skal over med en trailer så er der INGEN rabat. Ej heller selvom man tager over for at besøge familien om fredagen og tager hjem om søndagen.

Dét kunne jeg godt tænke mig et ordentligt svar på, da vi nu to gange er gået glip af dén rabat. Det generer min sparsommelighed at se den slags når der angiveligt er forskel på folk. Jeg mener ikke andre skal bestemme om man tager sin egen trailer med over sundet, men det gør Storebæltsforbindelsen åbenbart?


About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.