Lottogevinsten

Det er faktisk morsomt som ens øjne fokuserer langt mere på teksten når man ser denne header i sin Indbakke:

Du har vundet


Tankerne strejfer lynhurtigt de store beløb man gerne havde set stå i resten af teksten, og de ting det ville medføre, hvorefter man stiller glider ned til den del hvor resten af budskabet er at finde:


115,- i Lotto

Og alligevel er det præcis den slags spænding der gør det hele sjovt. Vi spiller kun en kupon af hver – Lotto og Onsdag, førstnævnte med Joker. Men det er i hvert fald sjovt at bemærke opmærksomheden stige når man får at vide, at man har vundet… 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.