Frisk luft — og en smule regn?

Nu har vi hele vinteren og det halvkedelige forår gået og ventet på varme, og nu hvor vi fik varmen er der mange der piber. Forstår dem simpelthen ikke, for solen er da dejlig. Muligvis lidt udtørrende for landmændene, men de har i årtier vidst at vejret er et lotteri-spil.

Nogle år tales der om rekordhøst, andre år om det rene bras, men hvorom alting er, så kunne det være, at landmændene skulle begynde at tænke i nye baner. Mon ikke det var på tide at overveje nye metoder og nye afgrøder.

Hvorfor holde sig til byg hvis man f.eks. kunne begynde at eksperimentere med vindyrkning som det f.eks. sker på Lolland? Lad nu være med at vente på at alle andre gør det. Tag det første skridt og vær med som pionerer for nye tendenser her i samfundet.

Ellers ender det hele i braklægning og hektarstøtte… 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.