Roskilde Dyrskue 2008

Årets dyrskue er for en gammel roskildenser (der tilflyttede fra Frederiksberg den 20. august 1984, og fraflyttede den 6. september 2001) altid en spændende begivenhed. Vejret var med folkene i dag, men til gengæld var jeg overrasket over hvor meget fokus har skiftet fra alsidighed af dyr til faktisk kun at handle om de “almindelige” kæledyr — heste, køer, får, geder, kaniner etc. Savnede faktisk helt en grisestald bare for at vise dyret til vores tre dejlige unger.

Jeg har fået fortalt at mine to favoritdyr som lille var elefanten og grisene. Elefanten fascinerer stadig, og da vi fra pålidelig kilde – en kollega – har hørt at det nye område til elefanterne snart er klar i Zoologisk have, så er vi ikke spor i tvivl om, at vi nok skal komme forbi i løbet af sommeren.

Der er kommet meget fokus på sekundære ting (maskiner og firehjulstrækkere, og tilbehør til disse maskiner) i forhold til landbrug, og selvom det er naturligt med udvikling med tiden, så må det erkendes, at jeg ikke er så sikker på om vi vælger Roskilde Dyrskue næste gang. Efter vi nu bor i det vestsjællandske kunne jeg godt forestille mig, at vi ville kigge andetsteds.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.