Eksterne links

Enkelte har bedt om en forklaring med hensyn til udvælgelsen af eksterne links til forsiden af familiedomænet www.blunck.dk. Det vil jeg da gerne forklare på samme måde som vi har oprettet en side med Ofte Stillede Spørgsmål når et spørgsmål har været stillet flere gange.

Primært linkes der til kvalitet, og jeg vil i løbet af de næste dage forklare en del af disse links så du kan se den samlede baggrund for hele det afsnit på forsiden af familiedomænet. Håber det vil være fyldestgørende. Det vil i hvert fald være denne “serie” jeg vil henvise til når spørgsmålet dukker op igen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.