Batteridrevet haveudstyr?

Nu er mange indkøb ofte drevet af følelser. Som entusiast inden for salg og marketing kan jeg absolut kun bekræfte, at det er yderst individuelt hvordan udstyr fungerer for forskellige kunder. Nogle er glade for små batteridrevne skruemaskiner mens vi andre går op i 14,4 eller 18 volts maskiner fordi de mindre maskiner ganske enkelt ikke kan følge med når der virkelig skal laves noget… 🙂

Da jeg her til morgen så en reklame for en batteridreven græsslåmaskine kunne jeg ikke lade være med at tænke på hvor kort tid den el-klipper jeg købte brugt af min søster holdt. Tyve minutter blev det til, så sagde den ikke mere! Den slags kører på én ting: benzin. Selvom prisen, indrømmet, stiger — også til trods for at regeringen ikke engang vil lade den famøse nordsøolie komme os danskere tilgode selvom det angiveligt giver staten et overskud på knap 10 mia — så er der ingen tvivl. En benzinklipper er alfa og omega. Det samme gælder for hækkeklippere og motorsave.

Erkendt kan man måske godt “nøjes” med en el-sav hvis man kun har meget få opgaver i løbet af året. Altså er en hobby-beskærer, hvis man kunne kalde det sådan… 🙂
Men kunne I nogensinde forestille jer skovarbejdere fise rundt med forlængerledninger i skoven? Det ville give et virvar af kabler — og, logisk tænkning, hvad med alle de situationer hvor ledningen kommer i klemme? Så ryger forbindelsen til bilens omformer, og i værste fald får sådan et knald måske hele el-nettet på bilen til at ryge samtidig… Ingen grænser for de Dr. Bean-agtige billeder man får for sit indre øje.

Herfra støttes naturligvis folks frie valg. Hvis de kan bruge el-drevent udstyr, så velkommen. Men for mit eget vedkommende har det INGEN tiltrækningskraft. Jeg har haft det eldrevne haveudstyr jeg skulle prøve i min tid. Med tiden kan det ændre sig, men jeg agter ikke at prøve igen uden mindst to års garanti.

God sommer til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.