Hensynet til hinanden

Det er forbavsende at notere sig hvor lidt vi som mennesker tager hensyn til hinanden. Folk bliver nærmest overraskede når jeg holder tilbage for at folk kan komme ud fra en parkeringsplads – også selvom der er rødt lys forude. Hvorfor ikke hjælpe hinanden?

Den slags SMÅ mirakler kan være med til at bibringe os alle et lille smil i at være gladere danskere. Hvorfor gør vi det så ikke? Det er gratis…. 🙂
Tag jer sammen, og tænk lidt mere på hinanden. Ikke kun op til nytåret, juleaften, påske eller pinse. Ikke kun fordi I er på vej til en fødselsdag, men lad det være en fast ingrediens i din dagligdag at du ikke gider at være sur.

Se hvordan det vil smitte på dine omgivelser. Det kræver 42 muskler at være sur, men kun tre at tage tingene som de kommer. Smil til verden, og tag hensyn til hinanden.

Foråret er på vej! 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.