Christopher runder 3 i dag

Christopher har rundet de 3 i dag. Sidst i rækken og alligevel en stærk lille fyr. Han er helt klart en fantastisk dreng, som på mange måder virker til god inspiration. Når man ikke er størst må man bruge sin vilje, og det er tydeligvis en af Christophers absolutte mottos… 🙂

Næst i rækken bliver, at Patrick den 10. september når de 5, og derefter runder fruen de 30 til oktober. Vi bliver alle ældre, og efterhånden som tiden går synes det som om alting går endnu hurtigere.

Vejret var godt, så spiderman, el-bil og fodbold blev luftet da bedsteforældrene fra Venslev kiggede forbi. Altsammen super-hyggeligt. Fruen skal dog lige vænne sig til sit nye kamera før hun supplerer med stemningsfotos her på bloggen. 🙂

Just kidding. I hvert fald hyggeligt. Tillykke lillemand.