Christopher runder 3 i dag

Christopher har rundet de 3 i dag. Sidst i rækken og alligevel en stærk lille fyr. Han er helt klart en fantastisk dreng, som på mange måder virker til god inspiration. Når man ikke er størst må man bruge sin vilje, og det er tydeligvis en af Christophers absolutte mottos… 🙂

Næst i rækken bliver, at Patrick den 10. september når de 5, og derefter runder fruen de 30 til oktober. Vi bliver alle ældre, og efterhånden som tiden går synes det som om alting går endnu hurtigere.

Vejret var godt, så spiderman, el-bil og fodbold blev luftet da bedsteforældrene fra Venslev kiggede forbi. Altsammen super-hyggeligt. Fruen skal dog lige vænne sig til sit nye kamera før hun supplerer med stemningsfotos her på bloggen. 🙂

Just kidding. I hvert fald hyggeligt. Tillykke lillemand.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.