Helbred – en overset detalje

Det er altid prisværdigt at melde sig rask hurtigt. At komme sig godt er til gavn for alle parter — arbejdsgiver, kolleger mv. Men husk også, at nogle efterfølgende symptomer kan være ret besværlige. Især hvis man glemmer at fortælle sin chef om hvorfor der er denne forvirring, så kan det hurtigt virke som to sygdomsperioder.

Statistik er en underlig størrelse for med velmenende syn kan vi få et budskab ud af tallene, men med ønsket om at “ensrette” tallene kan vi få det diametralt modsatte indtryk med absolut modsat fortegn. Nogle påstår statistik derved er upartisk, men øjnene der ser vil altid være subjektive.

Når det er sagt, så skal ingen naturligvis mistænkes unødvendigt, men det er vigtigt at huske hvis nogen en dag kommer i klemme i den slags systemer.

Nu er foråret kommet til landet. Temperaturerne går den rigtige vej. Selv 5-døgns prognosen er uden nattefrost efterhånden… 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.