Helbred – en overset detalje

Det er altid prisværdigt at melde sig rask hurtigt. At komme sig godt er til gavn for alle parter — arbejdsgiver, kolleger mv. Men husk også, at nogle efterfølgende symptomer kan være ret besværlige. Især hvis man glemmer at fortælle sin chef om hvorfor der er denne forvirring, så kan det hurtigt virke som to sygdomsperioder.

Statistik er en underlig størrelse for med velmenende syn kan vi få et budskab ud af tallene, men med ønsket om at “ensrette” tallene kan vi få det diametralt modsatte indtryk med absolut modsat fortegn. Nogle påstår statistik derved er upartisk, men øjnene der ser vil altid være subjektive.

Når det er sagt, så skal ingen naturligvis mistænkes unødvendigt, men det er vigtigt at huske hvis nogen en dag kommer i klemme i den slags systemer.

Nu er foråret kommet til landet. Temperaturerne går den rigtige vej. Selv 5-døgns prognosen er uden nattefrost efterhånden… 🙂