“Psykologien bag hacking” — sikkerhed med psykologisk perspektiv

Du har stensikkert hørt udtrykket “Fejl 40″… Det er et meget udbredt begreb indenfor informationsteknologien. Nu kan du faktisk lære meget mere om psykologien bag hacking. Endda skrevet af den geniale og førende hands-on ekspert, selveste Chill. Chill har for år tilbage begavet os alle med sin undervisning indenfor mange forskellige områder af IT, og har endda rejst fra Frankrig her til landet for at afholde kursus om sikkerhed, hacking m.v. Altsammen for at hjælpe folk til at ØGE bevidstheden om egne netværks sikkerhedsrisici.

Blandt tidligere udgivelser kan nævnes “Hackerguiden” samt “Den nye hackerguide” som du kan læse mere om herfra: http://www.hackerguiden.com/.
Wifi-bogen” med temaet hacking uden snor, som I kan læse om herfra: http://www.wifibogen.com/.

Med andre ord, bogen “Fejl 40 – psykologien bag hacking” er skrevet med viden og indsigt til gavn for dem som virkelig vil vide mere om at sikre sine netværk, sine omgivelser og at man véd hvilke mekanismer folk gør brug af for at narre én til at give køb på sikkerheden. Bogen er under udvikling nu, og du kan selv følge med herfra: http://www.fejl40.info/.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.