Helbred — pas på det…

Her i slutningen af vinteren er det dybt frustrerende når vi rammes af disse evigt irriterende pudse-næse seancer. Hovedet er tungt, næsen er hudløs og efterhånden som slim m.v. pudses kommer denne tendens til kriller-hoste, der minder om en gammel ryger der ikke kan få luft på grund af Grøn Cecil….. Dette billede er et blandt mange rundt omkring i de danske hjem. 🙂

Langt vigtigere er det at passe på hele organismen, og nu ved jeg godt at nogle straks tænker “endnu en Lene Hanson-agtig bemærkning fra endnu en sundhedsapostel”….. Det er ikke tilfældet. Og dog! For jeg kan ikke helt undgå at sætte status på dette første kvartal af 2008 hvor to personer (med hver sin baggrund) kom på hospitalet samtidig med at de rent faktisk i begges tilfælde ikke var overvægtige.

Blodtryk mv er noget vi alle bør holde øje med, og husk nu, at selvom det lyder voldsomt med al den “flere grøntsager” snak, så er det jo ikke spor slemt når der kommer et par friske peberfrugter eller lidt ekstra gulerødder med i den sammenkogte ret. Evt. lidt hvidløg til at rense organismen – også selvom nogle kollegaer kan synes det “lugter”….. Med andre ord: tænk på jer selv og på hinanden. Vi tager snart fat på næste kvartal af året, og sommeren kommer også snart og giver inspirerende vinde til lidt længere ture med hunden eller måske en rask hurtig-gang gennem skoven. Ingen siger du behøver blive fanatiker af at tænke lidt mere på dig selv, men du vil blive glad for du begyndte.

God weekend til alle. 🙂

PS: En stor hilsen og et stort tillykke til forældrene der i morgen kan fejre at have været gift i hele 40 år. Hvorvidt det er Far eller Mor der fortjener elefantordenen vil vi ikke afsløre her på bloggen… 😉

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.