Jeg føler mig pludselig lidt gammel…

Jeg husker da 5- og 10-ørerne forsvandt. Faktisk var PostDanmark så sparsommelige så netop fordi op- og nedrundingerne gjorde at et 10-øres frimærke blev gratis, så var det kutyme at folk fik frimærker op til de 25 øre. Dengang var penge noget værd, faktisk.

Når jeg så lyder som en småslidt plade, så kan det alligevel godt undre, at vi allerede smider den røde 25-øre bort. Dels fordi den afløste den sølvfarvede 25-øre med hul i midten, men også fordi en 50-øre vel efterhånden også må være for dyr at producere — her i landet i hvert fald…

Den store overraskelse kommer også når det betænkes, at man syd for grænsen i Euroland har 1- og 2-cent mønter der netop svarer til 7 og 14 øre. De ville sikkert også være for dyre at lave her i landet, så mon ikke man skal betænke sig ordentligt før de evigt flirtende politikere overvejer at introducere en mønt det måske aldrig kommer til at betale sig at trykke selv….. Tankevækkende, i hvert fald. 🙂

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.