Alle kan tjene penge hvis ulykker overses

Det er ingen spøg når et firma som Vestas fortæller, at de tjener penge. Pengene kan hurtigt få ben at gå på når “Safety First” skal implementeres…

Det er meget vigtigt, at være optimistisk på de positive områder, og det er naturligvis glædeligt, at håndværkerne får flere timer på vedligeholdelseskontoen, men straks mindre sjovt at der skulle kraftig vind til for at konstatere hvor skoen trykkede. Alle de benægtelser og undskyldninger der kommer i kølvandet på fejl giver ikke meget tiltro til ændret strategi.

Dansk erhvervsliv trænger, med andre ord, til at vi holder fast i etisk og moralsk sameksistens på markederne. Blæse være med om overskud bliver 5 eller 20% — undskyld ordspillet 🙂
Det vigtige ligger i at indtjeningen og overskuddet er skabt ved ærlig levering af den rigtige vare og den rigtige service – til glæde for alle parter. Vedvarende energi er vejen frem, men det kræver at alle spiller MED på det rigtige hold i stedet for at hoppe over hvor gærdet er lavere end gennemsnittet.

God vind fremover. 😀

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.