En aftale er en aftale — for den som betyder noget

Har du nogensinde overvejet hvorfor du ikke opnår det du forventer? Enten i dagligdagen, på jobbet eller i andre af livets sammenhænge?

Overholder du altid dine aftaler, eller glemmer du? Sjældent eller tit? Vær i det mindste ærlig over for dig selv, også selvom du måske ikke er det over for andre! 🙂

For at vi som mennesker får lyst til at gøre en indsats så skal der være en påskønnelse. Ingen gider tage opvasken hvis partneren alligevel bare stiller al den beskidte opvask (uskyllet) i håndvasken hver dag, vel? På samme måde når du selv gør en ekstra arbejdsindsats og din kollega tager dig ved næsen…. Bliv ikke skuffet når den slags sker, for det er meget normalt nu til dags at mange hopper over hvor gærdet er lavest.

Jeg har kun et godt tip: selvom en sk*deballe til tider kan være nødvendig, så er det meget nemmere til sidst at ignorere den slags mennesker. De viser tydeligt hvor lidt de værdsætter din indsats, og amerikanerne har et ordsprog der siger: “første gang er det en skam for dem, men anden gang er det din egen skyld.”

Vi danskere siger: “Når man giver F*nden en lillefinger”, ikke sandt? 🙂

Derfor: vær god ved dine medmennesker. Du ved ikke hvor længe du har dem som gode venner eller trofaste kolleger. For meget slinger i valsen, og du er på spanden. Husk det næste gang du møder en person du kan have trådt over tæerne…. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.