BTs artikel om podcast

I dagens avis er emnet podcasts behandlet på to hele sider – uden to meget væsentlige ting.

For det første: en linkoversigt

Hvis BT virkelig ville begynde at integrere medierne med hinanden [som jeg bl.a. beskriver fordelene ved på min engelske blog med titlen “MultiDesigner Rants”] så kunne det være en god idé, at journalisterne lavede kortlinks til en direkte side med links skrevet ud online så læserne får fordele ved netop at vælge BT som avis.

Den slags tanker er slet ikke kommet ind på det danske avis-marked. At skrive et link med masser af skråstreger og masser af lange tal og bogstaver giver med garanti ikke samme mængde besøgende som hvis man gør det ordentlig fra starten af, vel? 🙂

For det andet: den vigtigste, og første, danske e-bog om emnet

På denne side http://www.powerpodcast.info/index.php kan alle først og fremmest tilmelde sig et gratis kursus hvor emnet podcasting behandles. Du får lektionerne direkte i din Indbakke ganske gratis.

På samme måde kan du også læse bogen PowerPodcast der sælges herfra http://www.powerpodcast.info/powerpodcast.html for kun 90,- som e-bog.

E-bøger har den fordel at de er miljørigtige. Du behøver kun at printe det du selv mener er vigtigt. E-bøger fylder ikke på reolen, og hvis du vælger at printe en hel e-bog kan du altid indsætte teksten i et ringbind. Ren win-win situation.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.