Nye begyndelser

Det er faktisk både spændende, udfordrende og forfriskende at tage et helt nyt blik på blandt andet e-mail når en ny maskine skal sættes op. Pludselig blev vi begge klar over hvor meget post der dels skulle filtreres, men også hvor mange mennesker man enten ikke hører fra eller som blot har ligget latent i adressebogen.

Nej, dette indlæg handler ikke om at sende kædebreve til alle for at forny venskaber. Det er der ingen grund til. De ting som skulle køre skal nok komme til det. Intet ændrer sig på dét område. Faktisk kan det blive ret anstrengt at prøve at vedligeholde noget som ikke er gensidigt, så jeg har for længst lært at give slip.

Give slip uden at være kold

De som gerne vil i kontakt med én kan nemt komme det. Hvis man, som vi, har flere tusinde links på alle mulige forskellige websider som alle er meget nemme at finde på Google, så ville det virke noget tåbeligt som undskyldning at sige, at nogen ikke kunne finde os. Selv vores børn dukker op i søgninger fordi vi har lavet små temasider med fotoalbums som vi nu kan opdatere en gang til efter vi har fundet det meste fra backup-cd’er.

Det at give slip er ikke tegn på følelsesmæssig kulde. Tværtimod. Vi må blot alle erkende, at alle vokser, og nogle gange vokser vi tættere på hinanden (hvilket blandt andet efter internettets udbredelse er blevet så stor gør at venskaber kan “overleve” mange hundrede kilometers spredning), andre gange sker det modsatte. Kan tingene ændre sig? Jeps, og i så fald kan alle jo gentage en ganske almindelig søgning.

Nye netværk

Nok mest tankevækkende har været netværkenes rolle. Nogle af de netværk jeg troede var aktive er mindst aktive faktisk, og det samme omvendt. Jeg genfandt sågar en Facebook-profil jeg for længst havde glemt, men nåede at sende et par hilsner til et par gamle studiekammerater.

Anyway, en varm hilsen til alle i en kold tid. Brug lidt tid på at tænke på hvad der er vigtigt for DIG, og glæd dig over alt det som er værd at glæde sig over.

Nu er det vist tid til at hoppe i kassen. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.