Linux Nyhedsbrevet gik bort – ny blog

Linux Nyhedsbrevet nåede at udkomme som 22 nyhedsbreve, og et introduktionsnummer på engelsk i PDF-formatet. Der var mange spændende ting i at udgive sit eget nyhedsbrev, men tiden er rendt fra dette nyhedsbrev samtidig med at vi er sprunget over på Mac-vognen.

Dog brænder jeg stadig for åbne standarder og principperne bag Linux, så der er nu startet en blog på adressen http://linuxvejleder.wordpress.com/ som har til formål at overtage mange af artiklerne så de stadig kan komme folk til gode. Andre artikler er røget videre til Artikelpuljen og de som ikke overlevede måtte gå al kødets gang.

En vigtig ting ved nostalgi er erkendelsen af hvilke dele der er værd at holde fast ved, og hvad der er bedst at sortere fra. Den slags kommer i takt med alderen og dét at vi alle må prioritere de 24 timer så der også er tid til familie og venner. 🙂