Svigerforældrenes 2-års bryllupsdag

Stort tillykke her fra os alle på dagen hvor Svigerfar Tom viste sig at være Danmarks mest langmodige mand da han sagde “ja” til Svigermor. Vi driller altid hinanden godmodigt, så der ligger skam ikke noget negativt bag den sag… 🙂

Sjovt nok er det også Henriettes mormors 67 års fødselsdag i dag (som blev fejret søndag), så stort tillykke med det også.

Så mangler det vist kun at blive nævnt at eks-svogerens søn i øvrigt også har fødselsdag i dag, så det er lige før der er mangel på flagstænger hvis der skulle flag op til hver anledning.

Anyway, stort tillykke til alle. 🙂

[Opdatering 2016: Selvom jeg ikke længere er gift med Henriette, så fortjener både Tom og Majbritt stor ros for de har passet godt på Pluto, og deres naturlige glæde over for alle deres børnebørn. :-)]