Tanker i en kold vintertid…

Før Dronningen kommer med hilsner til søens folk vil vi gerne starte bloggen med at udtrykke vores sympati og vores ønsker om god bedring til alle, som er ramt af forkølelsens forbandelser nu hvor vinteren er ved at falde hen over landet. Det gælder alle, såvel familie som venner.

24. maj 2008

Det gav en smule positivitet at høre den glade nyhed om Joachim og Marie Cavaliers kommende bryllup den 24. maj 2008. Som den frankofile person som Henrik er, så er enhver tilnærmelse mellem Frankrig og Danmark af det gode. Henrik driver, som bekendt, en blog om netop kærligheden til det franske som interesserede kan følge herfra: http://www.blunck.dk/france/

Kronprinsen er godt på vej i sit ægteskab med Kronprinsesse Mary [der sprogligt blev integreret langt hurtigere end sin svigerfar ;-)] ligesom Joachim nu også har fået muligheden for at nyde et godt forhold til sin eks-kone til gavn for de små prinser, og det kunne være særdeles interessant om det kommende år ville bringe nyheden om at vores Dronning måske ville lade 2008 være året hvor hun giver tronen videre. Hun og prinsgemalen fortjener at nyde en del gode år, og der er næppe nogen tvivl om, at kultiveringen af vinen er blandt de store lidenskaber, og jeg vil gerne fremhæve Voltaires kloge ord om, at “der er mere filosofi i en god flaske rødvin end i mange bøger.”
Anyway. Spændende muligheder, og vi får at se hvad fremtiden bringer. 🙂

Kommende EU-afstemning

Midt i tankerne om hvorvidt vi ska have en afstemning om den kommende EU-traktat, så er der dukket interessante informationer op med hensyn til glatførebekæmpelse. Et nærtstående familiemedlem var så flink at referere mig til en artikel fra Børsen om emnet snerydning i weekenden, der afstedkom dette indlæg: “Justitsministerens kommende udfordring?”

Afbureaukratisering efter valget?

Når man, som jeg, stadig afventer endelig godkendelse i forhold til uheld der skete for over 3 år siden så er afbureaukratisering et tema som interesserer mig meget. Hvordan kan vi som samfund forvente, at menneskelig lune og glæde kan komme rundt i de danske hjem når vi drukner i papirnusseri og sender-dig-videre komplekser??

Den kolde vintertid kunne blive langt lunere hvis vi – alle som én – gad at leve op til tankerne bag at “tænke uden for boksen” i stedet for vanetænkningens “same procedure as last year”…..

Så er der snart weekend. Husk nu den varme suppe, bio-briketter til brændeovnen og lad dig inspirere af en god bog eller folk omkring dig. Vær med til at skabe nye muligheder for alle.

Carpe diem. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.