Exit Linux — Enter MacOS X

I morgen, fredag, sker skiftet fra IBM T42 med Mandriva Linux over til Apple Mac. Det vil sige, den gamle maskine sendes afsted til en køber i Jylland, og tirsdag eller onsdag kommer nyt grej.

Det bliver et farvel til DOS, Windows m.v. DOS har jeg bakset med siden 1989 da jeg købte den første IBM-kompatible pc. Indtil Windows de facto fjernede det meste af behovet for overhovedet at bevæge sig på en kommandoprompt. Derfor var det også sjovt da jeg prøvede at brænde cd’er under Linux ud fra cdrecord-kommandoen i en “Terminal”….
Jeg glæder mig ustyrligt fordi jeg har hørt så mange glimrende ting om Macs fra vores venner i det franske. Fornyelse er altid sjovt fordi det skaber forandring og fordi det giver NYE muligheder.

Det er derfor ikke sikkert du får så mange indlæg fra min pen før tirsdag eller onsdag, omend jeg kan love læserne, at der i morgen frigives en lille hilsen på bloggen som er ved at blive skrevet nu mens jeg stadig sidder ved en maskine…

God weekend. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.