To sangere bliver 40 i dag

Både Sophie B Hawkins og Tina Arena bliver 40 i dag.

Sophie B Hawkins

Sophie tog musikeksamen ved Manhattan School of Music, og hun begyndte sin karriere med Bryan Ferry i begyndelsen af firserne. Da hun blev fyret har hun senere erklæret, at oplevelsen motiverede hende til at tage sangkarrieren seriøst.

Hun skrev sangen “Damn I Wish I Was Your Lover” kort efter fyringen og den blev en del af hendes debutalbum – Tongues and Tails – der blev udgivet i 1992. Singlen “Damn I Wish I Was Your Lover” nåede en femteplads på Billboard Hot 100 singleoversigten i USA.

Hun har ladet sig inspirere meget af jazz, rock og afrikansk musik. Du kan læse mere om hende her: http://en.wikipedia.org/wiki/Sophie_B._Hawkins og her: http://www.sophiebhawkins.com/

Tina Arena

Filippina Lydia Arena har siciliansk blod i årerne, men er født i Melbourne i Australien. Fra og med 1998 har hun været den mest sælgende australske kunstner, og det må siges at være noget af en bedrift. Du kan læse mere om hende her: http://en.wikipedia.org/wiki/Tina_Arena og her: http://www.tinaarena.com/.

Stort tillykke herfra verdens navle, Dianalund. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.