Positive tanker mens vejret bliver koldere

Vinteren er godt på vej. Her til morgen var det første gang jeg måtte skrabe ruderne fri for morgenrim på bilruderne… Det går sandelig stærkt — lige fra to-cifrede plus-temperaturer over til nu nattefrost ind imellem…

Teorien ræser flot videre

De to seneste teoriprøver er nu nede på 2 og bagefter kun en enkelt fejl. Så det kører i den rigtige retning. 🙂
Rundkørslerne er også blevet meget større. Eller også er det bare mig, der er ved at blive bedre til både at komme rundt om hjørner og ind i rundkørslerne. 🙂

Altid dejligt at lære nyt, og i denne forbindelse er der virkelig tale om nogle spændende emner.

Ren teknik

Ganske som med alle andre former for eksamen så er det altsammen et spørgsmål om at forstå måden, der spørges på. På den måde gennemskues nogle af de formuleringer som – rent faktisk – er lavet så de bevidst udfordrer ens evne til at forstå dansk.

Der er rigtig mange mennesker som TROR de er gode til at lytte, men sådanne tests viser lynhurtigt at de selvsamme mennesker nok mener vi alle har to ører og en tunge, men at de lever som om de havde tre tunger og ét øre.

Kunsten at være en god lytter kan gavne en voldsomt i rigtig mange sammenhænge. Teoriprøver er én af dem. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.