Cyril fylder 44

En af vore rigtigt gode venner i det franske, Cyril Malka – blandt venner også “Chill” – bliver lidt mere voksen aldersmæssigt i dag. Han runder det skarpe hjørne og kan i dag fejre sin 44-års fødselsdag.
De blandt læserne som ikke kender ham kan læse lidt om ham her: http://www.sekter.org/hvem.html

De blandt os som kender ham nyder hans fantastiske visdom, hans gode humor og humør, hans altid hjælpsomme natur, hans drønhamrende lange tålmodighed med selv de stædigste iblandt os. Når vi har leget lidt på det nu hedengangne Flammer har Chill altid været en mester til at vide hvornår det var bedst at tie, men samtidig også forstået at vente til netop det rette øjeblik og dermed leveret en super-Flamme.

Stort tillykke. Vi kunne blive ved i flere timer med roserne…. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.