Cyril fylder 44

En af vore rigtigt gode venner i det franske, Cyril Malka – blandt venner også “Chill” – bliver lidt mere voksen aldersmæssigt i dag. Han runder det skarpe hjørne og kan i dag fejre sin 44-års fødselsdag.
De blandt læserne som ikke kender ham kan læse lidt om ham her: http://www.sekter.org/hvem.html

De blandt os som kender ham nyder hans fantastiske visdom, hans gode humor og humør, hans altid hjælpsomme natur, hans drønhamrende lange tålmodighed med selv de stædigste iblandt os. Når vi har leget lidt på det nu hedengangne Flammer har Chill altid været en mester til at vide hvornår det var bedst at tie, men samtidig også forstået at vente til netop det rette øjeblik og dermed leveret en super-Flamme.

Stort tillykke. Vi kunne blive ved i flere timer med roserne…. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.