Ny forside og nyt sitemap

De fleste opmærksomme besøgende har nok bemærket skiftet i enkelte farver på nogle blogs og nogle forsider. Det skyldes, at samtlige websider er under kraftig revision. Jeg har gjort det til en mission at få bedre overblik på alle sider så det til tider en smule rodede udseende forsvinder samtidig med at informationer opdateres. Det er en langsom proces hvis man dels vil sikre, at alle links fortsat virker – både når folk kommer fra søgemaskiner eller ankommer fra cachede sider.

Men fortvivl ikke. Der kan ske ændringer på alle sider. Det er ikke en fejl men et forsøg på at få alt opdateret.

Der er nu lavet et bedre sitemap, som du vil kunne se her: www.blunck.dk/sitemap/sitemap.html. Du vil sikkert bemærke, at dette er på engelsk. Der vil blive iværksat såvel dansk og fransk oversættelse straks, så dette skulle være på plads inden for ganske få dage.

Du ønskes en god uge. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.