Der er farligt i køkkenet…

“De fleste ulykker sker i køkkenet, og vi andre får lov til at spise dem” lyder et meget brugt mundheld, ordsprog eller talemåde.

Det var nu en lidt anderledes ulykke den ellers utroligt dygtige kok, Gordon Ramsay, kom ud for. De fleste af os kender ham utvivlsomt som den hårde køkkenchef i “Hell’s Kitchen” hvor han verbalt svinger pisken mens håbefulde mennesker kæmper om en førsteplads, og deres egen restaurant (værdi: 1 mio dollars). Han har også lavet andre køkkenserier, og besidder samme charme som Floyd også havde som tv-kok – dog aldrig alkoholiseret. 🙂

Læs om den ret så morsomme begivenhed her: http://www.webavisen.dk/visartikel-30741.html.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.