Der er farligt i køkkenet…

“De fleste ulykker sker i køkkenet, og vi andre får lov til at spise dem” lyder et meget brugt mundheld, ordsprog eller talemåde.

Det var nu en lidt anderledes ulykke den ellers utroligt dygtige kok, Gordon Ramsay, kom ud for. De fleste af os kender ham utvivlsomt som den hårde køkkenchef i “Hell’s Kitchen” hvor han verbalt svinger pisken mens håbefulde mennesker kæmper om en førsteplads, og deres egen restaurant (værdi: 1 mio dollars). Han har også lavet andre køkkenserier, og besidder samme charme som Floyd også havde som tv-kok – dog aldrig alkoholiseret. 🙂

Læs om den ret så morsomme begivenhed her: http://www.webavisen.dk/visartikel-30741.html.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.