35 år siden München-massakren ved OL

Det er i dag 35 år siden at den palæstinensiske terroristgruppe der kaldte sig “Sorte September” angreb israelske atleter ved de Olympiske Lege i München.

Hele denne München massakre er yderligere beskrevet her: http://en.wikipedia.org/wiki/Munich_Massacre.

Terrorismen – en årelang konflikt

Vi har en tendens til at glemme hvor gammel “krigen mod terror” rent faktisk er, men også det geografiske omfang. Tidligere var den slags noget fjernt – mellemøstligt, amerikansk, asiatisk m.v. Den nye terrorsag omtalt her: http://nyhederne.tv2.dk/baggrund/article.php/id-8148677.html har sat Danmark på terroristernes landkort.

Terrorismen er global – ikke mere lokal. Vi må forholde os til den virkelighed – ikke alene politisk men også i vores opmærksomhed over for ting som synes underlige. Jo mere opmærksomme vi alle er, jo mindre er sandsynligheden for at den slags kan foregå her i landet.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.