35 år siden München-massakren ved OL

Det er i dag 35 år siden at den palæstinensiske terroristgruppe der kaldte sig “Sorte September” angreb israelske atleter ved de Olympiske Lege i München.

Hele denne München massakre er yderligere beskrevet her: http://en.wikipedia.org/wiki/Munich_Massacre.

Terrorismen – en årelang konflikt

Vi har en tendens til at glemme hvor gammel “krigen mod terror” rent faktisk er, men også det geografiske omfang. Tidligere var den slags noget fjernt – mellemøstligt, amerikansk, asiatisk m.v. Den nye terrorsag omtalt her: http://nyhederne.tv2.dk/baggrund/article.php/id-8148677.html har sat Danmark på terroristernes landkort.

Terrorismen er global – ikke mere lokal. Vi må forholde os til den virkelighed – ikke alene politisk men også i vores opmærksomhed over for ting som synes underlige. Jo mere opmærksomme vi alle er, jo mindre er sandsynligheden for at den slags kan foregå her i landet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.