35 år siden München-massakren ved OL

Det er i dag 35 år siden at den palæstinensiske terroristgruppe der kaldte sig “Sorte September” angreb israelske atleter ved de Olympiske Lege i München.

Hele denne München massakre er yderligere beskrevet her: http://en.wikipedia.org/wiki/Munich_Massacre.

Terrorismen – en årelang konflikt

Vi har en tendens til at glemme hvor gammel “krigen mod terror” rent faktisk er, men også det geografiske omfang. Tidligere var den slags noget fjernt – mellemøstligt, amerikansk, asiatisk m.v. Den nye terrorsag omtalt her: http://nyhederne.tv2.dk/baggrund/article.php/id-8148677.html har sat Danmark på terroristernes landkort.

Terrorismen er global – ikke mere lokal. Vi må forholde os til den virkelighed – ikke alene politisk men også i vores opmærksomhed over for ting som synes underlige. Jo mere opmærksomme vi alle er, jo mindre er sandsynligheden for at den slags kan foregå her i landet.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.