Super tilbud – elbil

Det var simpelthen ideelt at vi i dag valgte at køre til Holbæk – oprindeligt for at handle i Lidl, men vi blev fristet af at køre ind til Kvickly fordi jeg alligevel skulle længere ind mod byen for at bestille et motorophæng til højre side på Volvoen. Sjov sammenhæng, men sådan er det. 🙂

Kvickly havde kun to elbiler tilbage, og de havde sat dem 499,- ned – dét er jo, ganske enkelt, et tilbud der ikke er til at stå for, når vores ene søn, Patrick, fylder 4 på mandag.

Oprindelig var det en cykel vi kiggede på, men dette slår jo alt, for den lille fyr er glad for biler. Vi glæder os til at se hans ansigt når han åbner den. 😀


PS: Ikke sladre hvis nogen også læser blogs og snakker med Patrick, vel? Det ville ikke være spor sjovt at ødelægge overraskelsen når han glæder sig, også til når børnehaven kommer forbi om onsdagen.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.