Hvilken type nørd?

Personlighedstests er alle sjove på hver sin måde, og her kan du selv tjekke hvordan du matcher i forhold til en “literature nerd” som mig. 🙂

What Be Your Nerd Type?

Your Result: Literature Nerd
 

Does sitting by a nice cozy fire, with a cup of hot tea/chocolate, and a book you can read for hours even when your eyes grow red and dry and you look sort of scary sitting there with your insomniac appearance? Then you fit this category perfectly! You love the power of the written word and it’s eloquence; and you may like to read/write poetry or novels. You contribute to the smart people of today’s society, however you can probably be overly-critical of works.

It’s okay. I understand.

Gamer/Computer Nerd
 
Social Nerd
 
Drama Nerd
 
Artistic Nerd
 
Musician
 
Science/Math Nerd
 
Anime Nerd
 
What Be Your Nerd Type?
Quizzes for MySpace

Husk, naturligvis, at dette mest af alt er en sjov måde at se tingene på. Det er ikke nogen “rigtig” personlighedstest. Sådanne prøver skal udføres af uddannede mennesker, men det giver et fingerpeg på en vinkel….

God fornøjelse. 🙂

PS: Tak til vore franske venner for at nævne testen. Jeg blev sørme så motiveret. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.