Den bedste besparelse – læsebriller

Du har uden tvivl set de briller som mange lokale Brugsen-butikker og andre supermarkeder præsenterer. De er billige. Sælges ofte helt ned til 50-70 kroner. Du har garanteret ærget dig over, at der kun er én styrke på brillerne. Hvis komma-tallene passer, så får du hermed en løsning du kan spare meget på.

Et glas fra en brille, et glas fra en anden

Hvis du har et lille “urmager” sæt – små skruetrækkere, så har du faktisk det værktøj du skal bruge. Hvis ikke du har sådan et sæt, så koster det kun 40,- i din lokale Aldi eller Lidl, når det er på tilbud. Lad os så sige, at du skal bruge +1,25 på højre og +1,75 på venstre øje. Du ville normalt ikke kunne købe brillen.

Det kan du nu!

Du køber simpelthen en brille med styrken +1,25 og en med styrken +1,75. Piller det ene glas ud af den brille du ikke vil bruge, og åbner skruerne for det du vil bruge. Isætter glassene rigtigt, og nu kommer det allerbedste: du har et ekstra stel hvis det nuværende knækker.

Før nogen protesterer, så har Rema 1000 i Gørlev faktisk haft et par læsebriller som var så pæne, at de lignede et stel jeg tidligere købte i Synoptik for 398,- Dette var UDEN glas, så besparelsen ved at give mellem 100-140,- i alt og selv samle er lidt over en plovmand. Det er da ikke hver dag du får et tip du kan spare 500,-, vel?

Køb en blomst til din frue eller en plade chokolade hvis du er kvinde til din mand, og glæd jer over besparelsen. Der er endda råd til to blomster eller måske en plade chokolade til jer begge. Don’t worry: det feder først i morgen….. 😀

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.