Agurketid – sæson for dårlige undskyldninger?

I forbindelse med et af mine seneste projekter har jeg noteret mig, at folk er ufatteligt dygtige til at komme med undskyldninger. Især pr. mail. Så har de slået op med kæresten, lommesmerter efter ferien, vil gerne have produktet men vil gerne vente til den første etc.

Hvorfor bestille NÅR man véd man ikke har råd?

Jeg forstår ikke danskere mere. Enhver anstændig person vil da ikke bestille noget hvis man ikke har råd. Når man så endvidere allerede HAR lovet at betale for over en måned siden, hvorfor er der så kommet nye forhindringer? Kan man betale sine regninger med gode intentioner? Nej, vel? 🙂

Det er fuldkommen tåbeligt at forvente at priser skal kunne holdes lavt hvis man samtidig skal bruge unødvendig lang tid på administration. Administration koster – uanset om det er strøm, porto, tid, energi m.v.

Tag dog tingene seriøst!

Med andre ord: tag dog tingene alvorligt. Om du ikke kan styre din lyst til kupon-nyheder eller gratis nyhedsbreve via mail er dit helt eget problem. Men når nogen handler med mig, så forventer jeg at folk er seriøse. Dette uanset om det er auktioner via nettet, personlige handler, whatever. Gentleman’s agreement er mit princip, og jeg forventer at folk vil begynde at vise den samme anstændighed som de selv møder.

Tag en slapper!

“Tag dog en slapper!” er folks reaktion nummer et. De vil gerne brokke sig over alt muligt over morgenkaffen, frokosten, aftensmaden og alle mulige private steder, men gøre noget ved tingene – dét er sørme for farligt.

Er det noget under vi morer os sådan over “Olsen Banden”? No way. Det er da netop fordi Egon – når endnu en plan går i vasken – tænder fuldkommen af. Han tillader sig selv at få luft. Men vi andre…… Vi skulle helst holde mund?
Folk der kender mig vil vide jeg aldrig holder mund. 🙂