Penge til inderne

Vores dybeste sympati er selvfølgelig med alle familierne i bl.a. Indien som efter Monsunen står ansigt til ansigt med hungersnød, sygdom m.v. God gerning er i det mindste en del af en løsning.

Alligevel synes vi det er vigtigt at fremhæve det kinesiske ordsprog:

Giver du en mand en fisk, spiser han og familien en dag
Lærer du den samme mand at fiske, så spier han og familien resten af livet

Måske banalt, men alligevel. Jeg kommer lidt ind på det på min politiske blog hvor jeg i indlægget “Skruppelløse House of Prince” kommer man nemlig ikke udenom at en del ulandsbistand gives “med en bagtanke” – og det bør vi for alt i verden undgå. Hvis vi vil vise vores gode hjerte bør det også være uden vi dermed underforstået forventer at “så skal vi lige have den og den klausul så vi binder pengene tilbage til os selv.”

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.