Heste kan også føle sorg…

Ganske som én ulykke sjældent kommer alene, så er der desværre sket endnu en ulykke i familien. Søsterens hest, Flicka, fik tvillinger. Den ene dødfødt – den anden døde på grund af ligegyldighed fra et dyrehospital som vi bagefter kan konstatere, at mange har været utilfredse med. Du kan som læser af bloggen læse mere på Heidis side om emnet da jeg i dag har hjulpet hende med siden om Ansager Dyrehospital: www.blunck.dk/ansagerdyrehospital.

Den værste ting er at vi her i landet efterhånden har ladet stå til på så ufatteligt mange områder at folk kun sjældent tager affære. En perifer søgning via Google viser (indenfor de første 30-40 resultater), at rigtig mange har haft lignende dårlige erfaringer. Kun ganske få har haft ressourcerne til at tage fat på problemet.

Hvilket samfund ønsker vi?

Vi er nødt til, såvel kollektivt som individuelt, at træffe det valg at sige: “Vi finder os IKKE i det!” hvis der skal ske ændringer på området. Det starter altid med lidt presseomtale, en enkelt eller to politikere og måske en minister som lover, at NU vil man kigge på problemet. Sagen smides i udvalg, og derefter sker der INTET.

Politikeren har fået melet sin kage og givet befolkningen et indtryk af at være skredet til handling, men duer det til noget?

Intet, desværre. 🙁

Handling bag de gode intentioner

Uanset om man måtte være evolutionist, kreationist, socialist, borgerlig – whatever – så må vi alle erkende, at den måde vi behandler dyrene på er en reflektion af den måde vi egentlig også tænker om vores medmennesker. Vi må skride til handling hvis samfundet skal være et civiliseret samfund.

I denne tid tænker folk flest på dopning, Tour de France, sommer, sol m.v. Fair nok. Men vågn dog venligst op til, at der også er et behov for varige forbedringer. Alle der har børn BURDE være interesserede i at deres børn vokser op i en bedre verden end den vi selv fik overdraget. Ikke fordi vi skal klage, men fordi vi burde kunne vise, at vi bare en enkelt gang er VOKSET med opgaven.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.