Skiderikker!

Der findes intet pænt ord for de handlinger, som tyveknægte foretager sig når de trænger ind på ens ejendom. Det var noget af et chok, der mødte os da vi ankom retur til Dianalund. Vi havde spenderet et par dage hos søsteren efter den hyggelige Frankrigstur, og da vi kom hjem var begge vore maskiner borte…

Så alle der måtte have afsendt mail og/eller afventer svar får hermed denne besked: I bliver nødt til at afvente nye maskiner, for lige p.t. er alt væk. DVD’ere, CD’ere, tv-box, dvd-afspiller. You name it, it’s gone…

Jeg savner ord for den handling og den adfærd, og kan konstatere at papirarbejdet i forbindelse med den slags er særdeles omfattende.

Men indtil ny maskine er i hus, ønskes læserne god fornøjelse med hvad de nu foretager sig. Håber I alle kan holde varmen, så skal vi i mellemtiden prøve at holde humøret og fanen højt.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.