Vel ankommet til det danske igen

Tak til Britt og Cyril for en fantastisk afslutning på ferien. Det har bestemt været begivenhedsrigt, hyggeligt og spændende at gense hinanden. Glæden er stor hos os alle i forhold til at have ladet batterierne op, og inspirationen til fornyelse og nytænkning har været kolossal.

WebDesign og inspiration

Taknemmeligheden er enorm. Vi har netop nu set niecen, Mette, være meget interesseret i at skabe sin egen hjemmeside sammen med sin søster, Julie. Britt, dine tekster om hjemmesider bliver nærlæst, og det ser ud som om der kommer et spændende slutprodukt.

Miraklernes tid er ej forbi

Cyril har formået det nærmest umulige: jeg er blevet gjort nysgerrig i forhold til læsning af Freud. Mange har bagtalt og kritiseret Freud omend de færreste egentlig véd hvad de taler om. Jeg har indset nogle huller i min viden, og sådanne ting må naturligvis “kureres” med ny og spændende viden for at supplere den allerede akkumulerede viden.

Gensidig inspiration

Det er noget af det mest spændende. At vi alle gensidigt kan motivere, glæde og inspirere hinanden til handling. Nogle synes geografiske afstande er “forhindringer”, men til det må vi sige, at disse mennesker angiveligt ikke har prøvet at flyve med et flyselskab som Lufthansa.

Lufthansa er simpelthen fænomenale. De leverede toppræstation både dengang vi bestilte flyveturen online, ydede toppræstationer på såvel frem- og tilbagerejse i forhold til servicen i kabinen, og vi kan med absolut sikkerhed sige, at det bestemt ikke er sidste gang vi vil gøre brug af Lufthansa når vi skal flyve næste gang.

Biludlejningsfirmaet AVIS skuffede bravt!

Til gengæld var det meget skuffende, at Avis ikke levede op til sit internationale ry. I forbindelse med bestilling af billeje var der nogle klokkeklare betingelser hvis man brugte et såkaldt debit card i forhold til et “almindeligt”´kreditkort, som jeg på alle måder levede op til. Alligevel blev vi nægtet muligheden at leje bil på vores ferie. Denne sag vil blive nærmere beskrevet i den kommende uge her på bloggen samtidig med at alle læsere af denne blog vil kunne følge med i Avis´ svar i sagen.

Parc Asterix kan VARMT anbefales

Asterix-parken kan varmt anbefales. Der er simpelthen en fantastisk stemning i dén park…. 🙂

Vi var suverænt imponerede over hvor meget energi der er lagt i store dele af parken, og det var virkelig hyggeligt for “børn i alle aldre” at kunne deltage i de forskellige aktiviteter. Som læserne af bloggen bemærkede, var vi kun to dage i parken, men vi har bestemt allerede fået blod på tanden til mindst en 3-4 dage mere. Dét er en oplevelse der kan nydes i fulde drag.

Alene hotellet “Les Trois Hiboux” er et helt kapitel i sig selv. Vi vil naturligvis tage den lange forklaring på fotosiden der vil blive lavet om dette års Frankrigs-tur….

Alle læserne ønskes en god søndag. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.