Bedre statistik – flere besøgende

Webalizers statistik hentet kl. 23:30 på Webhostings server

Jeg fandt det ganske opmuntrende at kigge på statistikken for familiedomænet her til aften. Måned til dato er i juni 4957 besøg, mens det i hele maj kun var i alt 7720 besøg. Når det samtidig betænkes, at statistikken genereres ved midnat, så betyder det rent faktisk at antallet af besøg ser ud til at stige næsten 30% på én måned.

Blogs har altså en effekt. 🙂

Der er noget magisk over tallet 100.000, for naturligvis ved alle godt, at nogle besøger et domæne flere gange, men alligevel er det at krydse tallet noget der motiverer til også at krydse den halve og måske også en dag den hele million. Mest fascinerende er faktisk, at webstatistik også fortæller os noget om hvor meget en computer skulle stå og tygge data hvis man skulle have sin egen webserver stående.

Allerede over 1Gb månedlig trafik på ét domæne. Når jeg derefter tænker på, at jeg på nuværende tidspunkt styrer 14 domæner, så er der godt nok nogle data der skal sendes rundt på internet.

Internet på globalt plan

Dette lille perspektiv fra min desktop er kun én person. Forestil jer så hvor mange data der er tale om når der ses på internet ud fra et globalt plan… 6 mia mennesker, og måske kun ½-3/4 mia som egentlig bruger internet. Forestil jer lige hvilket kaos der kunne komme hvis resten virkelig begyndte at bruge mediet. Ikke bare til en enkelt mail på jobbet, men også til egne blogs, egne hjemmesider, nye podcasts – ja nogle sågar med ambitioner om (og nu også mulighed for) at starte deres egen radiostation enten i form af små podcasts eller egentlige “udsendelser” direkte hjemme fra desktoppen.

Der er store muligheder i det. Virkelig interessante perspektiver i denne nye tidsalder.

Håber I klarer regnen og holder modet højt. Alle ønskes en god søndag. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.