Vigtigt at skrive lige nu…

Bemærk menuen i højre side. Den har et punkt der enten hedder “Arkiv” eller “Archive(s)” afhængig af version m.v. på den blog-software du bruger. Bemærker du, at juni indtil dette indlæg blev kastet ind på bloggen slet ikke var med. Det gør jo, at en blog lynhurtigt kommer til at se en smule forældet ud, også selvom det måske kun er 4 dage siden du sidst skrev på din blog.

Men, som bekendt, bør man ikke skrive uden at have noget på hjerte. Folk, der kender mig, véd, at jeg kun yderst sjældent løber tør for ord. Der er næsten altid et eller andet emne, der optager mig. Ellers kan vi altid tale politik eller penge (marketing m.v.). Det er områder, der også optager mig.

Men selvom tampen slet ikke brændte, så er der et stort velkommen til Dumbo – husets kanin der kom til huse fredag. Vores tre dejlige unger er helt skudt i denne mørkebrune / grå fætter. Den er bestemt også sød. Skal lige lære den ordentligt at kende. Men i hvert fald er der nu to hunde (Pluto og Turbo), og så Dumbo. Tre dyr, der på hver sin måde har sine sjove sider… 😉

Lørdagen var speciel fordi Heidi lige kiggede forbi. Det var specielt fordi Linea fylder år i dag, søndag. Stort tillykke til hende. Hun er blevet stor. Er begyndt at skifte tænder, og – ja – inden man får set sig om bliver også hun en stor pige. Dejligt at se udviklingen, og den glæde og entusiasme som kendetegner alle hendes 4 børn.

En varm, omend overskyet dag, er overstået, og du ønskes en god søndag. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.