YouTube – vidensdeling for menigmand

Indrømmet, man kan finde meget sjov og ballade på YouTube. Lad mig blot nævne to eksempler, som absolut hører ind under humor. Den første den lidt perfide humor, den næste den rent praktiske form for humor. Klik bare og se dem. Det er korte film, og de åbner i nye vinduer.

Her på bloggen kan du altid være nysgerrig for jeg skal nok sørge for koden til links åbner i nyt vindue. Jeg vil jo gerne bevare dig som læser… 🙂

Nå, men de to humoristiske film er her:

Praktiske guides
Ligesom der er nok så meget “pjat”, så skal man ikke kimse af tanken om video-undervisning. Jeg fandt faktisk meget hurtigt disse tre gode videoer:

Hacking er et område der kun beskrives meget lidt i danske medier. De fleste bøger, hæfter, it-magasiner etc virker fuldstændigt ligeglade med dette emne. Det er kun et fåtal, der er klar over problemernes omfang, og hér kunne man håbe, at folk ville bruge søgefunktionen på YouTube. Jeg fik 18400 resultater da jeg lavede denne søgning: http://www.youtube.com/results?search_query=Hacking. Der er dubletter iblandt resultaterne, men alligevel er YouTube en langt bedre ressource end de fleste er klar over.

Så hvis du ikke har besøgt YouTube for nylig, så var det måske et besøg værd? 🙂

Sjove drillerier mellem Microsoft og Apple kan du også hurtigt finde – ja, kun fantasien sætter grænsen.

http://www.youtube.com/. God fornøjelse. 🙂